打印 上一主題 下一主題
收起左側

呢隻game真係唔悶到比佢搞到悶..

都唔明白無啦啦改左wildness做乜野的,錢無可能係你搵哂...
我玩rs係小5的...我仲記得我玩main果陣第一次pk傻傻下咁用steel longsword殺左條55 cb的,汁左rune b axe...
回復 支持 反對

冇pvp 都冇野好玩...
回復 支持 反對

唉..果陣時我最鍾意就係rune war@.@次次都汁到成身rune先走人- - 宜家聽到話有rune war 都冇哂興趣..我諗去到就見唔到有rune汁喇...bones就大把- -
回復 支持 反對

我小四玩到e +中三
中間有停過,因為比cheater入左我個帳改左密碼
中一個時,我個fd比左佢個帳我玩我,個時由68升到e +95lvl
個時我都未識做member
access321 發表於 7-11-2009 21:11

原來都有人同我同年玩rs ga~我都係小4玩到e家中3 = =" 中1先開始做member = =
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我小4時完 , 我玩左無耐識左lam(ranqe) , 果時我wear住full addy g 去 pk , 日日pk都傾住電話...果時lam叫我轉wear rune ...我wear完...跟住lam同佢d fd就叫我地去gdz pk .... 果時都唔知咩你gdz...就跟住去玩....點 ...
乂呀仁乂 發表於 7-11-2009 23:14
估唔到你宜家仲記得咁多年前咁事情- -
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

都唔明白無啦啦改左wildness做乜野的,錢無可能係你搵哂...
我玩rs係小5的...我仲記得我玩main果陣第一次pk傻傻下咁用steel longsword殺左條55 cb的,汁左rune b axe... ...
iloveme 發表於 2009/11/8 02:09 PM

我7,8年前玩RS1的(P4->5R)...
其實RS除左畫面之外真係幾好玩(中間有6,7年冇玩= =)
不過改左wildness之後,真係冇咁好玩!!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我都講兩句:p

我係因為之前係會所同班FRIEND玩一個叫做SSF既GAME
但之後SSF BAN左我地IP掛可能 再開唔到個網
最後惟有轉玩其他, 係會所又唔可以DOWNLOAD其他GAME玩
咁就玩左RS啦..
一開始有個叫做HINSONZEN既人同我一齊玩..
係啦係啦 果陣已經開始MERCHANT@@
最記得果陣有人買我1K B BONES 4.4M -,- 明明440K 變左10倍-_-
果陣就已經識左DBS-_-  果陣佢仲係83LV 仲話幫我整套FULL IRON唔收錢XD
覺得佢簡直係天使果陣 不過後尾先發現原來IRON咁廢-_-

Something has gone, true.
接受現實啦大家!
回復 支持 反對